måndag 1 oktober 2018

Oncopeptides - Raketbränsle redan om en månad?

Aktie: Oncopeptides
Ticker: ONCO
Notering: Stockholmsbörsen (Mid Cap)
Market Cap: 7 miljarder SEK
Kurs: 160 SEK

Riktkurs: 400 SEK


Om en månad släpper Oncopeptides uppdaterad information från bl.a. deras HORIZON-studie. Därför har en ny analys gjorts där nuvarande data analyseras och jag tror det finns god anledning att vara optimistiskt inför framtiden.

För att komma till analysen klicka på ikonen nedan:

W3Schools


En investering i Oncopeptides är att anse som mycket hög risk. Vänligen läs ansvarsfriskrivningen i analysen för mer information.2 kommentarer:

 1. Intressant, tack! Vad säger du om insiderförsäljningarna nyligen? Enbart pga skatte-skäl för de säljande personerna?

  SvaraRadera
 2. Utvecklingschefen förvärvade ~150 000 aktier för 0,11 kr/st, att hon sen väljer att lätta på 11 000 av dessa ser jag personligen inga konstigheter med. Har ingen insyn i hennes privatekonomi men gissar att merparten av hennes tillgång är aktier i bolaget. Bara sunt att då lätta lite, även om man tror på bolaget.

  Forskningschefen fick förvärva 26100 aktie till 1 kr/st och han valde att sälja hela sitt innehav. Detta är såklart ingen positiv signal vilket man får ha i bakhuvudet. Forskningschefen verkar dock ha många järn i elden och kanske är det så att pengarna behövs på annat håll.

  Samtidigt ska man komma ihåg att det är många som valt att förvärva aktier senaste tiden. Det har trots allt varit mer insiderköp än insiderförsäljningar. Det ser jag faktiskt som ett starkare tecken än att några insiders säljer. Dock är jag såklart lite färgad i min syn då jag tror på bolaget.

  Tackar för kommentar

  SvaraRadera